KNO-units / Ziekenhuis meubilair

Over dit project

Voor onze opdrachtgevers Meditop en Entermed verzorgen wij het vervaardigen van al het houtwerk voor de KNO-units. Daarnaast leveren wij bijpassende meubels, zoals bureaus en kasten, die perfect aansluiten bij de units.

Bij het produceren van de bladen voor de KNO-units geven wij vaak de voorkeur aan Marlan, een hoogwaardig en duurzaam materiaal. Marlan staat bekend om zijn sterkte en esthetische uitstraling. Dit solid surface materiaal, samengesteld uit natuurlijke mineralen en hoogwaardige acrylpolymeren, biedt niet alleen duurzaamheid en slijtvastheid, maar ook de mogelijkheid om naadloze oppervlakken te creëren. Dit is van cruciaal belang in medische omgevingen waar hygiëne centraal staat. Bovendien is Marlan verkrijgbaar in diverse kleuren en texturen, waardoor het zich aanpast aan verschillende interieurstijlen en ontwerpwensen.

Het is ook het vermelden waard dat de KNO-units van Meditop het grootste deel van alle Nederlandse ziekenhuizen bedienen, zowel op de spoedeisende hulp als op de normale KNO-afdelingen, terwijl de units van Entermed wereldwijd worden verspreid.